Lehet-e a svéd húsgolyó a karácsonyi menü igazi sztárja a hagyományos töltött káposzta helyett?


Halászlé, töltött káposzta, rántott ponty és göngyölt minden, meg persze bejgli: van-e élet a hagyományos karácsonyi ételeken túl? Erről beszélgetünk a Telex gasztroműsorának, az Ízfokozónak idei utolsó adásában.

Fedezzük fel együtt a magyar gasztronómia csodáit egy szubjektív nézőpontból, ahol a legkedveltebb ételek listáján kalandozunk a halászlé ízletes mélységeitől a mézes krémes édes csúcsáig. Beszélgetéseink során nemcsak azt osztjuk meg, miért vonzanak vagy éppen taszítanak minket egyes fogások, hanem azt is, hogy saját konyhánkban miként alakítanánk át őket, hogy még inkább a szívünkhöz nőjenek. Engedjük szabadon a fantáziánkat, és találkozzunk kedvenceinkkel egy különleges gasztroélmény keretében!

Related posts